ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας είναι αρκετά ευρύχωρα, με μεγάλα παράθυρα ή μπαλκόνια.

Wi-Fi δωρεάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας είναι αρκετά ευρύχωρα, με μεγάλα παράθυρα ή μπαλκόνια.

Wi-Fi δωρεάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας είναι αρκετά ευρύχωρα, με μεγάλα παράθυρα ή μπαλκόνια.

Wi-Fi δωρεάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Ξενοδοχείο Marmarinos βρίσκεται στην παραλία της πόλης της Αίγινας, στην οδό Λαδά 24, απέναντι από την προκυμαία των flying dolphin.

Η περιοχή είναι πολύ ήσυχη και το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το λιμάνι της Αίγινας.

Στο Marmarinos Hotel υπάρχει υπέροχη θέα από τη βεράντα της ταράτσας, από την οποία μπορείτε να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα και να απολαύσετε τον καφέ σας.

Απέναντι από το ξενοδοχείο υπάρχει μια όμορφη νησιώτικη αυλή με μκρό κήπο που έχει τραπεζάκια και ομπρέλες.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Marmarinos Hotel βρίσκεται πολύ κοντά στην κοσμοπολίτικη παραλία της Αίγινας, στην οποία μπορείτε να βρείτε κάθε είδους μαγαζί και όλα τα στέκια διασκέδασης.

Στην παραλία υπάρχει η αφετηρία των λεωφορείων και των ταξί για όσους θέλουν να οργανώσουν ημερήσιες εκδρομές στις παραλίες και τις περιοχές της Αίγινας.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ψυγείο, τουαλέτα με μπάνιο και ντουζιέρα, air-condition, επίπεδη τηλεόραση και τηλέφωνο. Στο ξενοδοχείο υπάρχει χώρος για parking και δωρεάν ασύρματο Internet σε όλους τους χώρους και στα δωμάτια.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Η Αίγινα σας προσφέρει έντονες δραστηριότητες για να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών σας

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον Αρχαιολογικό χώρο της Κολωνας, που αποτέλεσε την Ακρόπολη της Αίγινας στην αρχαιότητα. Τον Περίπτερο Ναό του Απόλλωνα, που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου της Κολώνας. Το Ναό της Αφαίας, Δωρικού ρυθμού που είναι κτισμένος από τοπικό πωρόλιθο. Το Ναό του Ελλάνιου Δία, που βρίσκεται στην κορυφή του Ελλάνιου Όρους.

ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Μπορείτε να επισκεφτείτε το γυναικείο Μοναστήρι του Άγιου Νεκτάριου, το γυναικείο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, που βρίσκεται δίπλα στη Μονή του Αγίου Νεκταρίου, το γυναικείο Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσολεόντισσας, την Εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, την Εκκλησία της Φανερωμένης και τα περίπου 35 Εκκλησάκια της Παλαιοχώρας, που σώζονται σήμερα.

ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Στην πόλη της Αίγινας μπορείτε να επισκεφτείτε τον Πύργο του Μαρκέλλου, στον οποίο στεγάστηκε η πρώτη Ελληνική αντικυβερνητική επιτροπή από το 1826-1828, τη Μητρόπολη της Αίγινας, το Εϋνάρδειον Διδασκαλείον, το Κυβερνείο, που στέγασε την πρώτη κυβέρνηση της ελεύθερης Ελλάδος, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αίγινας και το Ορφανοτροφείο

ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Μπορείτε να κολυμπήσετε στις δύο παραλίες της πόλης της Αίγινας, στην παραλία της Σουβάλας, στην παραλία της Βαγίας, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Πόρτες, στην παραλία του Μαραθώνα, στην παραλία της Αιγηνήτισσας, στην παραλία της Πέρδικας και στο νησάκι Μονή, που έχει μόνο ελάφια, μικρόσωμα αλογάκια, αγριοκάτσικα, παγώνια, φασιανούς και σκίουρους.