ΔΙΑΜΟΝΗ      ΦΑΓΗΤΟ      ΑΓΟΡΑ      ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      ΑΡΧΗ      Ελληνικά Αγγλικά  
   ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ || ΤΑ ΓΥΡΩ ΝΗΣΑΚΙΑ
 
Ιστιοπλοϊκοί αγώνες
 

Το σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου 2016 διεξήχθη με επιτυχία ο καθιερωμένος αγώνας του Ομίλου ΝΟΕΦ στην Αίγινα μέσω της νήσου Πλατειάς και επιστροφή ακολουθώντας την αντίθετη διαδρομή.

Στο 1ο σκέλος του αγώνα ο άνεμος ήταν μέτριας έντασης και δυτικής-νοτιοδυτικής κατεύθυνσης, που κοντά στην Αίγινα στράφηκε σε βορειοδυτική. Το πρώτο σκάφος τερμάτισε στην Αίγινα σε 4 περίπου ώρες αφήνοντας αριστερά τη νησίδα Πλατειά, ενώ το τελευταίο χρειάστηκε 8 περίπου ώρες για να τερματίσει.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα, λόγω της μπουνάτσας που επικρατούσε κοντά στην Αίγινα, η επιτροπή αγώνα οδήγησε τα σκάφη για την εκκίνηση σε διαφορετικό σημείο από το προγραμματισμένο. Παρόλ' αυτά τα σκάφη ταλαιπωρήθηκαν αρκετά λόγω του χαμηλού ανέμου μέχρι τη νήσο Πλατειά, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους συμμετέχοντες να εγκαταλείψουν, αλλά η μπουκαδούρα στη συνέχεια επέτρεψε στα υπόλοιπα σκάφη να τερματίσουν κανονικά.

Στην κατηγορία ORC International, την 1η νίκη κατέκτησε το σκάφος VENTUS (ΝΑΣ) με κυβερνήτη το Μιχάλη Κλούβα, τη 2η νίκη το σκάφος ALBIREO (ΠΟΙΑΘ) με κυβερνήτη το Γιάννη Κουτσούκο, ενώ την 3η νίκη το σκάφος FLIRT (ΝΑΟΒούλας) με κυβερνήτη το Μάνο Πετούση.

Στην κατηγορία ORC Club, την 1η νίκη κέρδισε το σκάφος CHRISTINA (ΙΟΠ) με κυβερνήτη το Γεώργιο Βιδάλη, τη 2η νίκη το σκάφος ALMYRA (ΝΟΕΦ) με κυβερνήτη τον Ελευθέριο Καντζάβελο, ενώ την 3η νίκη το σκάφος TO KEFI MAS (ΝΑΟΒούλας) με κυβερνήτη το Θεόδωρο Γιουβάνογλου.

Στην κατηγορία ORC Club Non-Spinnaker, την 1η νίκη κατέλαβε το σκάφος GELENA (ΝΑΟΠεράματος) με κυβερνήτη το Δημήτριο Δουλαβέρη, τη 2η νίκη το σκάφος PANIS (ΝΟΕΦ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Βεντούρη, ενώ την 3η νίκη το σκάφος PARASKEVI (ΝΑΟΠεράματος) με κυβερνήτη το Μιχάλη Μπουγατσιά.

Ο ΝΟΕΦ ευχαριστεί όλους τους αγωνιζόμενους για τη συμμετοχή τους στον αγώνα καθώς και όσους συνέβαλαν για άλλη μια φορά στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΔΩΜΑΤΙΑ 
 
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΣΠΙΤΙΑ-BUNGALOWS
 
Που θα μείνετε >>
 
ΔΩΜΑΤΙΑ - STUDIOS
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
 
Που θα μείνετε >>
 
ΓΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-ΙΤΑΛΙΚΑ
Που θα φάτε: Ολα τα στέκια ... >>
 
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ
CAFE-SNACK-BAR
RESTAURANT-BAR
BEACH BAR-CLUB
Πως θα διασκεδάσετε: Ολα τα στέκια ... >>
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
Κατοικίες
Διαμερίσματα
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Κατοικίες, Επιχειρήσεις
Οικόπεδα, Κτήματα
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Αφίξεις
Αναχωρήσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Χρυσός Οδηγός
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
ΚΕΠ  -  ΟΑΕΔ
ΑΣΕΠ  -  ΕΟΤ
     
EmpNeusis Web Design and Hosting Services
Τηλ.:      210 5699786 / Κινητό: 6942523338
E-mail : webdesigner@empneusis.gr