Γιατί σε μας ...

Μόλις φτάσετε στο Ilida Studios, θα σας καλωσορίσουν οι μυρωδιές της φύσης με τα αρώματα των πεύκων και των λουλουδιών...

Την πρώτη "καλημέρα" θα σας την τραγουδήσουν τα τζιτζίκια και τα πουλιά του δάσους, αφού το συγκρότημα βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, ανάμεσα στα πεύκα.

Όταν βραδυάσει, τα τριζόνια θα σας ψιθυρίσουν γλυκά "καληνύχτα" και το νανούρισμά σας θα αναλάβει το απαλό θρόϊσμα των πεύκων, για απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση.

Η επόμενη ημέρα, σας περιμένει να ανακαλύψετε το νησί και να διασκεδάσετε με όποιον τρόπο εσείς προτιμάτε!

Τα Studios Ilida είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου οι μικροί τετράποδοι φίλοι σας (σκυλάκια-γατάκια), είναι ευπρόσδεκτοι με μεγάλη χαρά, με την προϋπόθεση πως θα τηρούνται οι Κανόνες Υγιεινής και ο απαραίτητος σεβασμός προς τους άλλους ενοίκους κατά τη διάρκεια του Ωραρίου Κοινής Ησυχίας.

Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια τους σε παραπλήσιο ελεύθερο χώρο φυσικού Περιβάλλοντος, όπως ... τον παλιό καλό καιρό, χωρίς να ενοχλούνται οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι.

Στη μεγάλη βεράντα μας με την πανοραμική θέα σε όλο τον κόλπο της Αγ. Μαρίνας, όπως και στον κήπο κάτω από τα πεύκα ή στα μικρά υπαίθρια καθιστικά, θα μπορείτε να απολαύσετε με ηρεμία έναν καφέ με την παρέα σας ή να διασκεδάσετε με κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι ή να διαβάσετε ένα όμορφο βιβλίο.

Αν χρειαστεί να νοικιάσετε μεταφορικό μέσο, θα σας εξυπηρετήσουμε για να έρθετε σε συνεννόηση με κάποιο από τα γραφείο ενοικιάσεων στην Αίγινα.